Rólunk

Az ifjúsági szervezetek működtetése az egész világon széles körben elfogadott rendszer. Az ifjúsági szervezetek lehetnek kulturális, politikai, sport, vagy más, közösséget maga köré kovácsoló eszme, mely lehet lokális, regionális, kontinentális, de akár globális is.

A MeFiK – Medvei Fiatalok Klubja egy lokális ifjúsági szervezet, melynek elsődleges feladata részt venni Medve község kulturális és társasági életének szervezésében, fellendítésében. A MeFiK célja továbbá az önkormányzattal és a faluban található más szervezetekkel való közös munka, azok segítése és közös projektek megvalósítása.

A szervezet tagjai ebből kifolyólag a község elkötelezett ifjoncai, akik tevékenyen kívánnak részt venni a község, közösség életében.

A Medvei Fiatalok Klubja jelenleg alapításának első évében van, így jelenleg még keresi az útját, bontogatja szárnyait és dolgozik azon, hogy minél többen megismerjék, és részt vegyenek a szervezet munkájában.

Kapcsolódó cikk: https://korkep.sk/cikkek/interju/2019/06/18/ifjusagi-osszefogas-csilizkozben-tevekeny-kozosseg-medven-interju/

 

Tisztségviselőink

Csicsay Imre

Elnök

imre@mefik.sk

Kulacs Enikő

Alelnök

eniko@mefik.sk

Szabó Kinga

Alelnök

kinga@mefik.sk